Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 60 90 88 90  eller send en email til  info@caavvs.dk

VVS Dragør

Kompetent VVS service i Dragør

Mangler du en kvalificeret vvs installatør i Dragør? Hos Claus Axmark Vvs er vi autoriseret VVS-installatør hvilket er din sikkerhed for et professionelt stykke arbejde. Bor du i Dragør eller omegn og mangler hjælp til en vvs eller blikkenslager opgave står vi klar med god service og kvalificerede fagfolk.

Vi udfører en bred vifte af opgaver og uanset om vi reparerer armaturer og sanitet eller totalrenoverer, gør vi altid vores ypperste for at tilfredsstille vores kunder med en gennemsigtig og troværdig løsning.

Tænker du på at renovere eller få nyt badeværelse i Dragør?

Trænger dit badeværelse eller køkken til en opfriskning? Claus Axmark Vvs kan hjælpe med alt fra rådgivning til udførelse af alle opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi udfører blandt andet:

  • Montering og udskiftning af toiletter, håndvaske, badekar
  • Tilslutning af vand og afløb
  • Opsætning af udendørshaner
  • Reparation af blandingsbatterier
  • Reparation og udskiftning af rør ved rørskader
  • Fejlfinding på varmeinstallationer og meget mere

Få hjælp til rørskade når uheldet er ude

Har du mistanke om rørskade i din bolig, så kontakt os endelig. Vi udfører udskiftning eller reparation af tærede vand og varmerør og også udbedring af skjulte rørskader. Nogle tegn på rørskader kan være:

  • Løsnet tapet
  • Fugtig lugt
  • Synlig fremkomst af svamp eller mug
  • Buler i gulvet

Hos Claus Axmark Vvs går vi aldrig på kompromis med kvalitet og endda til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i vores arbejde og udfører derfor kun kvalitetsarbejde. Vi forlader aldrig en opgave før kunden er tilfreds.

En vvs-installatør du kan stole på

Hos Claus Axmark er tillid et nøgleord. Vi har mange års erfaring med små vvs opgaver som dryppende hane, toilet der løber, utæt afløb, montering af opvaskemaskine og vaskemaskiner, men også med større opgaver som nyt badeværelse, renovering af badeværelse, totalentrepriser, gulvvarme mm.

Vi ønsker at genskabe tilliden til håndværkeren, så du slipper for dyre ekstra regninger og skjulte gebyrer.

Vi løser både de mindre VVS opgaver som dryppende haner, faldstammer og lignende til de større projekter som nye badeværelser, opsætning af varmepumpe og meget mere.

Kontakt Claus Axmark Vvs – VVS Dragør og resten af Amager

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefonnummer +45 60 90 88 90 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden med din forespørgsel, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, ring eller skriv da til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.