Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 60 90 88 90  eller send en email til  info@caavvs.dk

Nyt toilet Amager

Nyt toilet på Amager

Skal du have et nyt toilet, for eksempel i forbindelse med en renovering af dit badeværelse, så kan autoriseret VVS-installatør Claus A. Axmark VVS stå for en professionel montering og installation. Vi monterer toiletter til yderst konkurrencedygtige priser på hele Amager samt i Dragør, Kastrup og Tårnby.

 

Hvilket toilet skal du vælge?

Når du skal have et nyt toilet, er der mange ting at tage stilling til. Der er selvfølgelig de helt oplagte ting som størrelse og udseende, men du skal også overveje, om toilettet skal have specielle funktioner som soft close, dusch, være vandbesparende og meget mere. Derudover kan du også vælge mellem de stående toiletter eller de væghængte, som har hver deres fordele og ulemper. Claus A. Axmark VVS har stor erfaring i at opsætte nye toiletter, og derfor sørger vi naturligvis for at sætte dig ind i alle fordele og ulemper ved de forskellige valg samt en grundig vejledning, så du vælger det helt rette toilet til dig og dit badeværelse. 

 

Professionel og kvalitetsbevidst VVS’er

Vælger du at benytte dig af Claus A. Axmark VVS, er du garanteret en professionel håndtering af din VVS-opgave, stor som lille. Vi ønsker, du skal føle dig i trygge hænder, når du vælger os, og derfor har vi et stort fokus på kvalitet, pris og tillid samt god kommunikation hele vejen gennem processen. 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have et nyt toilet på Amager eller i Kastrup, Tårnby eller Dragør, så kan du trygt vælge Claus A. Axmark VVS til opgaven. Kontakt os på 60908890 eller info@caavvs.dk hvis du har spørgsmål, og få et godt tilbud på din opgave.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, ring eller skriv da til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.