Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 60 90 88 90  eller send en email til  info@caavvs.dk

Ny gasmåler

Ny gasmåler på Amager

Går du med tanker om en ny gasmåler, for eksempel i forbindelse med en køkkenrenovering eller opsætning af et helt nyt køkken? Så klarer Claus A. Axmark VVS opgaven for dig. Claus A. Axmark VVS er autoriseret VVS-installatør og monterer gasmålere for virksomheder og private på Amager samt i Dragør, Kastrup og Tårnby.

 

Skift til en mindre gasmåler

I forbindelse med de elegante gaskomfurer, der findes i mange ældre lejligheder, er der installeret en ældre to-rørsgasmålere, der ofte fritstående og fylder en del. Claus A. Axmark VVS tilbyder at udskifte måleren til en mere moderne, tidssvarende og mindre et-rørsmåler, som er meget langtidsholdbar og praktisk, idet den kan gemmes væk i et skab. 

 

Benyt en autoriseret VVS’er

Når det drejer sig om gasinstallationer er det for både din og andres sikkerhed af yderste vigtighed, at du benytter dig af en autoriseret VVS’er. Claus A. Axmark VVS er naturligvis autoriseret VVS-installatør og har stor erfaring i udskiftning af ældre gasmålere til de nyere og mere praktiske et-rørsmålere. Vi tilbyder at udføre alt inden for gasinstallationer, herunder levering, montering, service og ændringer i allerede eksisterende installationer. 

 

Kvalitet, pris og tillid

Når du vælger Claus A. Axmark VVS som din VVS-installatør, er du garanteret en professionel og kvalitetsbevidst partner, der samtidig har fokus på at levere services til yderst konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at blive din foretrukne VVS’er på Amager, og det vil vi opnå gennem god kommunikation, overholdelse af aftaler og levering af en exceptionel kvalitet til en pris, der er til at forstå. 

 

Kontakt os for et tilbud

Skal du have udskiftet din gamle gasmåler på Amager eller i Dragør, Kastrup eller Tårnby, så kontakt Claus A. Axmark VVS på 60908890 eller info@caavvs.dk for et godt tilbud.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, ring eller skriv da til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.