Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 60 90 88 90  eller send en email til  info@caavvs.dk

Gaskomfur

Installation af gaskomfur på Amager | Claus A. Axmark VVS

Drømmer du om at lave mad på et elegant og effektivt gaskomfur, så kan Claus A. Axmark VVS stå for en professionel installation. Vi monterer og installerer gaskomfurer over hele Amager samt i Dragør, Kastrup og Tårnby, uanset om det er til et professionelt køkken eller til køkkenet i privaten. 

 

Hvorfor vælge gaskomfur?

Et gaskomfur er en utroligt populær løsning for både professionelle gastronomer og helt almindelige mennesker i private hjem. Populariteten er ikke opstået uden grund: Udover at et gaskomfur er en meget smuk og elegant løsning, er det også med sin hurtige opvarmning yderst effektivt. Det resulterer endvidere i et lavere energiforbrug, som du vil se de positive følger af på din elregning. Claus A. Axmark VVS har stor erfaring i gasinstallationer og i at montere gaskomfurer, og vi installerer med glæde et for dig.

 

Forskellige gastyper

Har du besluttet dig for at få et nyt gaskomfur, skal du være opmærksom på, om komfuret er godkendt til den gastype, du har i dit hjem. Claus A. Axmark VVS står altid klar til uforpligtende vejledning og rådgivning, så du sikrer dig at dit nye komfur er godkendt til den specifikke gastype. 

 

Brug en autoriseret VVS-installatør

Er du interesseret i et gaskomfur, skal du være opmærksom på, at alle gasinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. Det er din sikkerhed for korrekt monterede gasinstallationer, der ikke er til fare for dig eller dine omgivelser. 

 

Kontakt os og hør om dine muligheder

Bor du på Amager eller i Dragør, Kastrup eller Tårnby, og overvejer du et gaskomfur, så kontakt autoriseret VVS-installatør Claus A. Axmark VVS på 60908890 eller info@caavvs.dk. Så får du et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud fra et kvalitetsbevidst firma.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, ring eller skriv da til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.