Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 60 90 88 90  eller send en email til  info@caavvs.dk

Fjernvarme Amager

Fjernvarme på Amager

Tænker du på at omlægge din varmekilde fra oliefyr eller gasfyr til fjernvarme, og bor du på Amager? Så er Claus A. Axmark VVS det rette valg til opgaven. Vores dygtige svende installerer, efterser og vedligeholder dit fjernvarmeanlæg, så du er sikret et tilpas lunt hjem hele året rundt.

 

Fordele ved fjernvarme

At opvarme sin bolig med fjernvarme er en populær løsning, der udbredes mere og mere. Det er der mange gode grunde til. Fjernvarme er generelt billigere end andre opvarmningsformer, og så er det utroligt nemt og miljøvenligt at anvende. Derudover er det uden gener, idet fjernvarme er både lydløst, lugtfrit og pladsbesparende. 

 

Høj kvalitet og korrekt installation

Et fjernvarmeanlæg bør tilsluttes, indstilles og efterses af en autoriseret VVS-installatør, så du sikrer dig et fjernvarmeanlæg, der fungerer optimalt. Claus A. Axmark VVS er et professionelt og kvalitetsbevidst VVS-firma, og vi sørger naturligvis for god kommunikation gennem forløbet, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. 

 

Grundig rådgivning

Hvad end det er første gang, du skal have installeret fjernvarme, eller du blot skal have udført service på et allerede eksisterende fjernvarmeanlæg, så garanterer Claus A. Axmark VVS kyndig rådgivning, så du er godt informeret om dine muligheder. Nøgleordene hos os er kvalitet, pris og tillid, og det vil du mærke på vores professionelle service. 

 

Kontakt os for et godt tilbud

Vi installerer fjernvarmeanlæg for kunder på hele Amager samt i Dragør, Kastrup og Tårnby, så kontakt os blot på 60908890 eller info@caavvs.dk for et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, ring eller skriv da til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.