Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 60 90 88 90  eller send en email til  info@caavvs.dk

Badeværelse

Nyt badeværelse

Skal du have nyt badeværelse, eller trænger dit gamle til en renovering, så er Claus A. Axmark VVS det rette valg. Vi udfører nye badeværelser på Amager samt i Dragør, Kastrup og Tårnby. Udover at være eksperter i at opsætte nye badeværelser, udfører vi også følgende opgaver for dig:

 

  • Opsætninger og reparationer af blandingsbatterier
  • Tilslutning af vand og afløb
  • Montering og opsætning af håndvaske, toiletter, køkkenvaske, badekar, brusekar- og brusenicher.

 

Enkelt og trygt for dig

Hvad end du skal have et nyt badeværelse, eller du blot skal have opfrisket dit gamle, så klarer Claus A. Axmark VVS opgaven for dig. Vi er en professionel og kvalitetsbevidst VVS-virksomhed, der går op i at sikre vores kunders tryghed. For at gøre det så let og enkelt som overhovedet muligt for dig, påtager vi os gerne hovedentreprisen og står for kontakten med både murer, elektriker og maler. Vi sørger naturligvis også for et transportabelt toilet, mens byggeriet står på, eller en bad- og toiletvogn, hvis pladsen er til det. Så kan du blot trygt læne dig tilbage, velvidende om at vi klarer det hele for dig. 

 

Fast pris på totalløsninger

En renovering af badeværelset kan virke som en uoverskuelig og dyr affære, men ikke når vi udfører opgaven for dig. Hos Claus A. Axmark VVS vægter vi nemlig kvalitet, tillid og god pris højt, og derfor får du en fast pris på en totalløsning, hvor også ting som oprydning, støvvæg og transportabelt toilet er inkluderet i prisen. Derudover sørger vi for at du får en tidsplan over projektet, som vi naturligvis overholder. På den måde sikrer vi os, at du ikke møder nogle ubehagelige overraskelser undervejs i samarbejdet med os. 

 

Kontakt os for et godt tilbud

Trænger dit badeværelse på Amager eller i Dragør, Kastrup eller Tårnby til en opfriskning eller gennemgribende renovering, så kontakt Claus A. Axmark VVS på 60908890 eller info@caavvs.dk. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit badeværelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, ring eller skriv da til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.